Update verhuizing i.v.m. nieuwbouw

7 Juni 2024

De grote verhuizing gaat toch een beetje anders

Tot nu toe zijn we er steeds vanuit gegaan dat we in de zomervakantie allemaal naar locatie Kraaijenberg zouden verhuizen om daar tijdens de sloop van ons hoofdgebouw en de bouw van ons nieuwe gebouw met z’n allen op één plek te zijn. Er is een kleine kink in de kabel…

Het is niet gelukt om aan de start van het schooljaar de tijdelijke klaslokalen klaar voor gebruik te hebben op Kraaijenberg. Dit gaat in de zomervakantie niet lukken, maar zeker wel voor de herfstvakantie. Vandaar dat we een plan B hebben bedacht. We hebben meerdere opties bestudeerd en hebben de beste optie gekozen.

In de zomervakantie verhuizen de groepen 1 t/m 3 naar locatie Kraaijenberg, waar onze groepen 6, 7 en 8 al zitten. Ook de kinderopvang verhuist dan al in zijn geheel naar Kraaijenberg.

Tot de herfstvakantie krijgen de groepen 4 en 5 nog les op het hoofdgebouw. Als de tijdelijke lokalen op locatie Kraaijenberg zijn geplaatst, worden ook de groepen 4 en 5 in de herfstvakantie verhuisd naar Kraaijenberg. Zij komen dan in de tijdelijke lokalen op Kraaijenberg en vanaf dan zitten we met ons hele kindcentrum Westwijzer op één locatie totdat de nieuwbouw op Blauwe Hof 4003 klaar is.