Kinderdagverblijf

Thuis bij kinderopvang De Eerste Stap

Het leven is voor je kind één grote ontdekkingstocht. Bij onze kinderdagopvang kan je kind in een beschermde en liefdevolle omgeving naar hartenlust de wereld verkennen. Natuurlijk in zijn of haar eigen tempo. Want ieder kind is uniek.  

Fases van 0 tot 4 

Waarschijnlijk weet je al dat je kind in de leeftijd van 0 tot 4 jaar veel ontwikkelingsfases doorloopt. We moedigen je kind aan om zich te ontwikkelen en contact te maken met andere kinderen. Wij houden rekening met de behoefte van je kind en de andere kinderen in de groep.   Het welbevinden van je kind staat daarbij uiteraard voorop. 

Locaties 

Op meerdere locaties in de regio Wijchen, Ravenstein en Grave bieden wij kinderdagopvang aan. Hier zorgen onze bekwame en enthousiaste medewerkers voor een leuke en uitdagende speelomgeving voor ieder kind.

Heb jij kinderdagopvang nodig voor je kind(eren) en wil je meer weten over de mogelijkheden bij ‘de eerste stap’? Op onze website (klik hier) vind je uitgebreide informatie.  

Je kunt ook contact opnemen met onze afdeling Klantcontact. Zij staan je graag te woord. Zij zijn te bereiken via 024-6488388 of ouderportaal@nulldeeerstestap.nl