Onze kernwaarden

Vertrouwen

Vanuit vertrouwen willen we betrouwbaar en integer zijn. Naar onszelf en naar anderen. We werken vanuit de juiste intenties en vanuit het geloof in onze eigen goedheid en die van anderen. Zo ontstaat er welbevinden voor iedereen. We spelen, leren en werken met aandacht en plezier. Zo vergroten we het vertrouwen dat we in onszelf hebben en werken we eraan dat kinderen zelfvertrouwen en zelfstandigheid ontwikkelen.

Doelbewuste kwaliteit

Wat we doen, doen we goed. We werken doelbewust aan de ontwikkeling van kinderen en aan die van onszelf. We geven kwalitatief goed onderwijs. We creëren rust door het bieden van structuur en werken doelgericht en planmatig, zodat kinderen kunnen toewerken naar goede, passende resultaten. We gaan daarbij de uitdaging aan dat ieder kind maximaal tot zijn of haar recht komt.

Autonomie in verbondenheid

Bij ons mag je jezelf zijn samen met de ander. Kinderen, ouders en medewerkers staan in verbinding met elkaar. We voelen ons samen verantwoordelijk. We creëren een omgeving waarin iedereen zich kan ontwikkelen, met respect naar zichzelf en naar de ander. We voelen ons betrokken bij ons kindcentrum en bij het werk wat we doen.