Onze peuteropvang

 Samen spelen en spelend leren is voor alle peuters belangrijk. Dus als jouw peuter niet naar het kinderdagverblijf gaat, overweeg dan om hem of haar te laten spelen op onze peuteropvang. Bij ‘de eerste stap’ hebben we peutergroepen voor kinderen van 2 tot 4 jaar in Wijchen en Grave. Hier kan je kind heerlijk spelen en plezier maken met andere peuters.  

Spelend leren 

Voor de ontwikkeling van je kind is het goed als je kind naar onze peutergroep komt. Hier leert je kind wat het betekent om tot een groep te behoren. Jouw kind leert de kracht van elkaar steunen, maar ook dat er grenzen zijn. Spelenderwijs doet je kind nieuwe ervaringen op.

Doorgaans gaat je kind twee dagdelen per week naar de peutergroep. De peutergroep vormt een goede voorbereiding op het basisonderwijs. De peuteropvang is onderdeel van het kindcentrum Westwijzer. Overweeg jij peuteropvang voor je kind(eren) en wil je meer weten over de mogelijkheden bij ‘de eerste stap’? Op onze website (klik hier) vind je uitgebreide informatie. 

Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze afdeling Klantcontact. Zij staan je graag te woord. Zij zijn te bereiken via 024-6488388 of ouderportaal@nulldeeerstestap.nl